Bästa oddset i mobilen!

Det har blivit mer och mer vanligt att spela på odds via mobilen. Detta underlättar eftersom de flesta spelbolagen har fixat till det så att en spelare kan ladda ner en app eller använda sig av de olika spelsajternas webbsidor som är mobilanpassade.

Som spelare går det vanligtvis att göra en kombination av en mobilbonus tillsammans med en välkomstbonus när man skapar ett nytt spelkonto hos vissa spelsajter. Men ibland erbjuder sajterna även sådana bonusar till spelare som redan är registrerade sedan tidigare.28984192944_d63fef0ea3_b

Det har ingen betydelse vilken typ av telefon som spelaren med dessa appar använder. Spelsajterna fungerar på både iPhone och Android smartphones. Och, naturligtvis gäller dess bonusar även på iPads och surfplattor.

Det blir fler och fler spelare som upptäcker det fina i att använda sin mobil när de ska lägga ett bet eller odds. Via mobilen så blir det ett mer lättillgängligt sätt att spela på och att hålla sig uppdaterad angående pågående matcher och så vidare. Speciellt nu när det blir allt vanligare att man streamar matcher via datorn, antingen i en laptop eller via tv:n där hemma. Dessutom blir det enklare att spela på till exempel liveodds under tiden som matchen pågår om du gör det hela i telefonen. Även utbudet utav matcher är i många fall större hos de mobilbaserade bettingbolagen. Till exempel finns det matcher på i stort sätt alla turneringar som spelas, samt att man kan spela på mer än bara slutresultat och vinnare.

Vilka spelsajter erbjuder odds i mobilen?
Det är så att de flesta större spelsajter erbjuder sina kunder att spela på odds via sina mobiler. De som ligger främst när det gäller odds i mobilen är till exempel: Bet365, Unibet och Betsson med flera. De har till och med tagit fram speciella appar som spelare kan ladda ner via App store eller via spelsajternas hemsidor.

Behöver spelaren sätta in pengar via sin mobil för att spela på oddset med mobilen?
Har spelaren redan ett spelkonto hos spelsajten så fungerar det på alla enheter: datorn, mobilen och surfplattan med mera. Det kvittar om spelaren gör en insättning med sin mobil eller via sin dator, denna insättning går att utnyttja oavsett vilken enhet spelaren än väljer.