Free bet – Riskfritt spel

Free bet eller riskfria spel är en slags insättningsbonus som är väldigt populär. Detta innebär att man som spelare lägger ett vad hos ett spelbolag efter man gjort en insättning. Skulle man förlora vadet så sätts summan som man satsade tillbaka in på sitt konto.

Några spelbolag har inga krav för dessa pengar som till exempel omsättningskrav eller liknande utan man kan göra vad man vill med dessa. Fortsätta spela eller till och med ta ut pengarna igen. Hos vissa sidor får man tillbaka insatsen som en bonussumma och behöver då omsättas innan dem kan tas ut från spelkontot. Alltså bonus med omsättningskrav. Man bör också se efter om det finns krav på minsta odds man får spela på för att det ska räknas. Dessutom kan det förekomma giltighetstid eller en tidsfrist då man måste genomföra kravet på omsättning för att det ska gälla. Det gäller att man är noggrann och vaksam.

Här är ett exempel på ett free bet ellerhorse-racing-358907_960_720 riskfritt spel: Låt säga att man får ett så kallat 100 procent riskfritt spel upp till 300 SEK. För denna bonus är villkoret att man behöver omsätta beloppet tre(3) gånger och till oddset 1.50 innan man kan göra uttag.

Man lägger ett vad på 300 SEK och förlorar man dessa 300 SEK återbetalas de till ditt spelkonto men innan man kan gör ett uttag så måste man omsätta 300 SEK tre gånger, man måste spela för 900 SEK för att då uppnå kravet. Dessutom så måste det minsta oddset du spelar på vara 1.50. Tänk på att vara vaksam och noggrann, se till att läsa regler och krav då det lönar sig i längden.

Det finns välkomstbonusar, insättningsbonusar men dessutom så erbjuder många spelbolag kampanjer med riskfria spel för till exempel vissa matcher, vissa evenemang som till exempel OS, VM och EM i dem största idrotterna.