Oddsjämförelse – hur gör man det?

Att jämföra odds kan man själv på enkla sätt göra. Givetvis kan man gå in på olika bettingsidor och själv jämföra från match till match men det är självklart väldigt tidsödande.

Det enklaste, snabbaste och bästa sättet att göra det på är att leta upp några sidor som jämför oddsen på olika sidor åt dig. Här nedan finns några exempel på sådana sidor.

  • Spelbloggare, Betsmart, Betprophet och Weekendbetting.2745463399_89479c16f9_b

Det finns många fler än dessa fyra men där kan man i alla fall se lite hur allt är upplagt och testa sig fram. Nedan kommer även en liten guide till hur man kan gå tillväga.

Hur gör man då? Jo, man letar upp en sida som har tillgång till marknaden för just dem evenemang man vill satsa på. Det kan vara allt från fotboll och ishockey till tennis och golf.

På det specifika området man vill satsa på kan man spela på allt från första målskytt, slutresultat och mycket mera. På sidan visas dem aktuella oddset på valet man gjort på en rad olika spelbolag. Oftast kan man klicka sig vidare till den sida man själv önskar när man hittat oddsen man vill ha. Har du inte konto hos just den sidan så är det enkelt att bara registrera ett nytt konto där.

Att göra oddsjämförelse är viktigt så man inte går miste om mycket stora summor. Man bör ta för vana att alltid jämföra oddsen hos de olika spelbolagen innan man lägger sitt spel. Det kan kosta tusentals kronor att inte göra det. Detsamma gäller när man till en början ska välja bettingbolag att registrera sig hos, där bonusar och andra förmåner kan skilja sig åt. En jämförelsesajt som kan hjälpa dig med just detta är Bettingsidor.org där du förutom att hitta en användbar betting bonus, kan läsa mer om dur det fungerar att spela på denna typ av spel.

Oavsett vilken marknad man vill spela på eller vilken sport man satsar på så är det ett klokt val. Se till att maximera vinsten och det gör man enklast genom att göra dessa jämförelser. Var ute i god tid och ta god tid på att hitta oddset som passar.